Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Λάθος!!!

Δυστυχώς δεν γνώριζα καλά τους κανόνες του "παίζοντας  με τις λέξεις" και ανάρτησα την ιστορία μου στο blog μου νωρίτερα απ' ότι έπρεπε! Την αποσύρω σεβόμενη τους κανονισμούς και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο παιχνίδι και τη διοργανώτρια....
Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις!!!


5 σχόλια:

  1. Σώπα χαρά μου! Εγώ το κατάλαβα αμέσως ότι σαν νέα στο παιχνίδι δεν είχες πάρει είδηση πώς πάει! Περιμένω τώρα να τελειώσει το Παιχνίδι, να αναρτήσεις εκ νέου και να σου σχολιάσω την όμορφη συμμετοχή σου!

    Ξέρεις πριν 3 χρόνια κι εγώ επεισοδιακά είχα ξεκινήσει στο Παιχνίδι. Η Φλώρα (που το είχε τότε) είχε χάσει τη συμμετοχή μου στο μέιλ κι έτσι η πρώτη μου συμμετοχή δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό.

    Θα έρθουν άλλα παιχνίδια!Φιλιά!

    ΥΓ: Περιμένω πάντως στις επόμενες 7 μέρες να αναρτήσεις εδώ μια Ιστορία της Νύχτας! Θα προλάβεις; Έδειξες πως γράφεις όμορφα κι έτσι περιμένω με ανυπομονησία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα!!
    Μην στεναχωριέσαι, δεν γνώριζες, δεν έγινε επίτηδες. Ήταν όμορφη η συμμετοχή σου, θα χαρώ να σε διαβάσω στην επόμενη μην σε αποθαρρύνει αυτό! :)

    Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστώ πολύ, με συγκινήσατε! Μου έχει κάνει τεράστια εντύπωση ο πολύ ευγενικός τρόπος που αντιμετωπίσατε το λάθος μου και που δίνετε τις συμβουλές σας τόσο εύστοχα και χωρίς να προσβάλλετε τον άλλο... Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία του mytripsonblog. Τελικά χαίρομαι που έγιναν έτσι τα πράγματα και μπόρεσα να διαπιστώσω τόσο θετικά πράγματα σε τόσο μικρό διάστημα!
    Airis, έχω δει την πρόσκλησή σου για τις Ιστορίες της Νύχτας και διάβασα αρκετές από το 1ο παιχνίδι.(χωρίς να θέλω να δικαιολογηθώ αυτός είναι ο κύριος λόγος που ανάρτησα την ιστορία μου άκαιρα, μετά κατάλαβα τη διαφορά στα δύο παιχνίδια...) Η αλήθεια είναι οτι έχω σκεφτεί να συμμετέχω και έχω στο μυαλό μου ήδη τι θα ήθελα να γράψω.... Όσο περνάνε οι μέρες όμως βλέπω το χρόνο να τελειώνει και εγώ να μην προλαβαίνω... Πάντως ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανα την υπενθύμιση επειδή είχες δηλώσει συμμετοχή.
    Δεν είναι διαγωνισμός οι Ιστορίες της Νύχτας. Πιο πολύ κίνητρο να γράψουμε και να διαβάσουμε ιστορίες:)))
    Και να με λες Αριστέα !☺
    Φιλάκια πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι σίγουρη πως κανείς δεν πίστεψε πως έγινε επίτηδες...λάθη γίνονται, οπότε προχωράμε!!
    Ελπίζω να μη στενοχωρήθηκες...
    Σίγουρα θα υπάρξουν κι άλλα παιχνίδια!
    Να είσαι καλά!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή